MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 30. 01. 2018.

Godišnja skupština "Alerge"

Gordana Jakopec, dr. med. Mirjana Marjanović, Mirela Kotromanović i Ksenija DimićGordana Jakopec, dr. med. Mirjana Marjanović, Mirela Kotromanović i Ksenija DimićU utorak, 30. I. 2018. godine, s početkom u 18 sati, u Nastavno-sportskoj dvorani u Belom Manastiru održana je redovna izvještajna godišnja skupština belomanastirske Udruge osoba s alergijama i problemima disanja "Alerga". Skupštinom je predsjedavala predsjednica dr. med. Mirjana Marjanović, a na skupštini je bila i "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić, koja je članica "Alerginog" Nadzornog odbora.

Nakon što su jednoglasno usvojeni svi izvještaji o radu u 2017. godini, usvojeni su i prijedlozi plana i programa rada te prijedlog financijskog plana za 2019. godinu. U "Alergi" je, naime, uobičajeno da se na početku godine usvajaju planovi i programi za sljedeću godinu pa su tako planovi i programi za 2018. usvojeni početkom 2017. godine (vidjeti ovdje).

Najzanimljiviji dio skupštine odnosio se na aktivnosti koje su održane u 2017. godini te na aktivnosti koje se planiraju u ovoj godini. Njih je nabrojala potpredsjednica Mirela Kotromanović. Iz toga se moglo vidjeti da je u prošloj godini aktivnosti bilo mnogo te da se također namjerava provesti dosta aktivnosti i u 2018. godini, na radost svih "Alerginih" članova i korisnika.

Pročitano 520 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok