MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 15. 05. 2018.

Poziv na akciju "Alerga u službi zdravlja"

'Alerga u službi zdravlja''Alerga u službi zdravlja'Udruga osoba s alergijama i problemima disanja "Alerga", u suradnji s Povjerenstvom za ravnopravnost spolova Grada Belog Manastira, organizira akciju pod imenom "Alerga u službi zdravlja", kojoj je cilj skrenuti pažnju na sve češće zdravstvene tegobe koje se pojavljuju kod velikog broja naših građana. Akcija će se održati u subotu, 19. V. 2018. godine, na belomanastirskom Trgu Slobode od 10 do 12 sati.

Voditeljica akcije dr. Ksenija Marjanović – uz podršku liječnika koji su članovi "Alerge" te liječnika KBC-a Osijek i Hitne medicinske pomoći OBŽ-a različitih specijalizacija (specijalisti patologije, sudske medicine, hitne i obiteljske medicine, otorinolaringologije, pedijatrije), te šest studenata Medicinskog fakulteta Osijek – na belomanastirskom Trgu slobode besplatno će građanima mjeriti šećer u krvi, tlak i obavljati spirometriju – mjerenje plućnog volumena i kapaciteta pluća spirometrom. Nakon dobivenih rezultata, svaki građanin dobit će savjet liječnika, koji će im skrenuti pažnju na eventualne tegobe.

Da bi akcija bila uspješna, u realizaciju će se uključiti 19 volontera članova "Alerge" (djece i odraslih) te predsjednica Povjerenstva za ravnopravnost spolova Nina Fabijanac. Akciju će svojom donacijom pomoći i zdravstvena ustanova Ljekarna Tripolski iz Belog Manastira.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok