MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 13. 02. 2017.

Godišnja skupština Alerge

Radno predsjedništvoRadno predsjedništvoU ponedjeljak, 13. II. 2017. godine, s početkom u 18 sati, u Nastavno-sportskoj dvorani u Belom Manastiru održana je redovna izvještajna godišnja skupština belomanastirske Udruge osoba s alergijama i problemima disanja "Alerga". Skupštinom je predsjedavala potpredsjednica Mirela Kotromanović, a na skupštini je bila i "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić, koja je članica "Alerginog" Nadzornog odbora.

Nakon što su usvojeni svi izvještaji o radu u 2016. godini, usvojeni su prijedlozi plana i programa rada te prijedlog financijskog plana za 2018. godinu. U "Alergi" je, naime, uobičajeno da se na početku godine usvajaju planovi i programi za sljedeću godinu pa su tako planovi i programi za 2017. usvojeni početkom 2016. godine (vidjeti ovdje).

Članovi i članice 'Alerge'Članovi i članice 'Alerge'Pod točkom razno potpredsjednica "Alerge" Mirela Kotromanović nabrojala je akcije koje su održane ili će se održati početkom 2017. godini:

  • "Dan ružičastih majica"
  • niz akcija povodom Svjetskog mjeseca astme
  • redovita besplatna spirometrija – mjerenje plućnog volumena i kapaciteta pluća spirometrom
Pročitano 743 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok