MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 25. 05. 2019.

"Alerga" održala akciju "Dišimo zajedno"

Mjerenje šećera u krvi i tlakaMjerenje šećera u krvi i tlaka(Fotoalbum se može vidjeti ovdje-BaranjaMedija)

U subotu, 25. V. 2019. godine, od 10 do 12 sati, na belomanastirskom Trgu slobode održana je akcija pod imenom "Dišimo zajedno – s Alergom do zdravlja". Akciju je organizirala Udruga osoba s alergijama i problemima disanja "Alerga" u suradnji s Povjerenstvom za ravnopravnost spolova Grada Belog Manastira.

U akciji je pet liječnika različitih specijalizacija i osam studenata medicine odradilo dvjestotinjak mjerenja šećera u krvi i tlaka, a dvije "Alergine" volonterke odradile su 68 spirometrija. Nakon dobivenih rezultata, svaki je građanin dobio savjet liječnika u kome je upozoren na eventualne zdravstvene tegobe te mu je poklonjena jabuka kao simbol zdravog života.

(Opširnije: udruga-alerga, baranjamedija.hr, glas-slavonije)

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok