MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 30. 01. 2018.

Snimanje priloga za emisiju "Korak ka jednakosti"

Vesna Nedić i Stana NemetVesna Nedić i Stana NemetU utorak, 30. I. 2018. godine, s početkom u 13 sati, novinarka Stana Nemet s belomanastirskog Radija Banska kosa snimila je u "Oazinom" uredu u belomanastirskom Društvenom centru razgovor s "Oazinom" projekt-koordinatoricom Vesnom Nedić. Intervju će biti emitiran u stalnoj emisiji "Korak ka jednakosti" u četvrtak, 1. II. 2018. godine, s početkom u 17 sati, na frekvenciji 96,9 mHz.

Razgovaralo se o tome kako je u "Oazi" protekla 2017. godina, o projektima koji su se provodili i završili, kao i o onima koji se nastavljaju u 2018. godini, pa o donatorima i natječaji koji se očekuju...

Ipak, najviše je bilo govora o "Oazinoj" burzi odjeće i obuće, o tome kako je i zašto prije četiri godine ona pokrenuta, o nastavku rada u novoj godini, o donatorima koji donose odjeću i obuću, o korisnicima koji besplatno dobivaju tu robu, koliko ih ima, tko su oni, povećava li se njihov broj...

"Oazina" burza odjeće i obuće financira se kroz "Oazin" trogodišnji program "Pomoć najugroženijim osobama Grada Belog Manastira". Taj program financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, njegova provedba započela je 1. VI. 2017. godine, a u sklopu tog programa provodi se i socijalna usluga besplatna dostava toplih obroka osobama s područja Grada Belog Manastira, koje su starije s malim ili nikakvim primanjima.

Pročitano 880 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok