MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 29. 01. 2018.

"Nasilje baš nije fer" – Prva radionica s učenicima

2.b-razred učiteljice Melite Lesić2.b-razred učiteljice Melite LesićU ponedjeljak, 29. I. 2018. godine, u belomanastirskoj Osnovnoj školi "Dr. Franjo Tuđman", a u sklopu "Oazinog" projekta "Nasilje baš nije fer", učiteljica 2.b-razreda Melita Lesić provela je sa svojim učenicima prvu radionicu pod nazivom "Moj dijamant". U sljedeća četiri mjeseca u svakom od četiri druga razreda održat će se po četiri različite radionice.

Na radionici su učenici razvijali pozitivnu sliku o sebi te razvijali svijest o vlastitim potrebama. Učili su uočavati svoje pozitivne osobine, ali i pozitivne osobine drugih. Razvijali su suradničke odnose u grupi i razvijali međusobno povjerenje i međusobnu podršku.

Radionica se učenicima svidjela, posebno kad su isticali svoje pozitivne osobine, a najzabavniji dio bila im je igra balonom. Projekt financira Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva.

Pročitano 631 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok