MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 25. 07. 2017.

"Oazina" medicinska gimnastika (VI-VII/2017)

Tri puta tjedno...Tri puta tjedno...U lipnju i srpnju 2017. godine nastavila se provoditi besplatna medicinska gimnastika u prostorijama "Oaze", u Ulici J. Antala 3, a u sklopu projekta "Dostojanstveno starenje – II". Zbog velikih vrućina gimnastika se odvijala u jutarnjim satima, ponedjeljkom i petkom od 8:30 do 9:30, a srijedom od 8:00 do 9:00 (da ne bi došlo do preklapanja s pružanjem pravne pomoći). Gimnastika je namijenjena svim korisnicama iznad 60 godina.

Besplatnu medicinsku gimnastiku inače provodi "Oazina" fizioterapeutkinja Antonija Papak, ali budući da je Antonija bila na godišnjem odmoru, tri tjedna u srpnju, njezinu ulogu preuzela je "Oazina" projektna asistentica Dragana Nikolić.

... u jutarnjim satima... u jutarnjim satimaIako Dragana nije fizioterapeutkinja, već učiteljica, dobro se snašla u toj ulozi. Korisnice gimnastike bile su zadovoljne njenim vježbama, koje se trudila prilagoditi dobi i zdravstvenim problemima korisnica. Na svakom vježbanju okupilo se 7-10 korisnica, ovisno o njihovim obavezama i putovanjima. Vježbanje traje sat vremena, uz ugodnu muziku i odlično društvo. Čak su se korisnice ostale družiti sa zamjenskom trenericom Draganom nakon posljednjeg odrađenog vježbanja s njom, a prije Antonijinog povratka na posao, što se dogodilo posljednjeg tjedna u sedmom mjesecu.

Projekt financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Pročitano 846 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok