MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 02. 12. 2018.

"Oazina" gimnastika za starije osobe (XI/2018)

'Oazine' gimnastičarke vrijedno vježbaju'Oazine' gimnastičarke vrijedno vježbajuI tokom mjeseca studenog 2018. godine, kao što je to bilo i u mjesecu listopadu, u Nastavno-sportskoj dvorani u Belom Manastiru održavala se gimnastika za "Oazine" korisnice. Gimnastiku i dalje organizira "Skok-klub – športska rekreacija i ples", a vodi je trenerica Ivana Major.

"Oazina" gimnastika održava se svaki ponedjeljak, srijedu i petak od 17:30 do 18:30. Na nju je i u studenom dolazilo 13 "Oazinih" korisnica iznad 60 godina starosti pa su njima vježbe i prilagođene.

Gimnastika će se provoditi do kraja 2018. godine, jedan mjesec duže nego što je planirano, i to kao jedna od aktivnosti projekta "Dostojanstveno starenje III", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Za "Oazine" korisnice gimnastika je besplatna.

Pročitano 325 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok