MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 07. 05. 2018.

Likovno-kreativne radionice za žene ponedjeljkom (IV/2018)

Kako udjeti konac u iglu?Kako udjeti konac u iglu?U četvrtom mjesecu 2018. godine, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra, održane su dvije likovno-kreativne radionice za žene ponedjeljkom i utorkom od 18 do 20 sati, a pod vodstvom Jelene Opačić-Matijević. Održane su 23. i 24. IV., a na njima je bilo po 13 korisnica. Radionice se održavaju u sklopu projekta "Dostojanstveno starenje – II", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Na radionicama su se izrađivali privjesci za ključeve od sintetičkog filca. Ovaj put korisnice su donijele svoje igle s većim ušicama pa se lakše uvlačio konac u igle, a bogami ni jedna nije zaboravila naočale. Žestoka rasprava vodila se o tome što ne valja s današnjim iglama. Zaključak, uz smijeh i šalu, bio je: nije problem u datumu proizvodnje igala, nego u datumu "proizvodnje" – korisnica.

Pročitano 413 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok