MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 05. 06. 2018.

Likovno-kreativne radionice za žene utorkom (V/2018)

S radionice održane 7. V. 2018.S radionice održane 7. V. 2018.S radionice održane 7. V. 2018.U mjesecu svibnju (maju) 2018. godine, a prema projektu "Dostojanstveno starenje – II" Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku (koji je već i završio), u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra održane su četiri likovno-kreativne radionice od 18 do 20 sati, dvije ponedjeljkom i dvije utorkom (7-8. i 14-15. V.), a vodila ih je Ana Jeličić.

Srca od papiraSrca od papiraSrca od papiraRadionica održana 8. V. 2018.Radionica održana 8. V. 2018.Radionica održana 8. V. 2018.Tim radionicama je ukupno prisustvovalo 46 korisnica iz Belog Manastira i prigradskih naselja. Kao i uvijek, na radionicama se radilo, pričalo i družilo. Korisnice su zainteresirano izrađivale quilling-tehnikom lijepa srca od crvenog i roza-papira, koja su poslužila kao poklon ženama učesnicama Sajma udruga Baranje 2018, a koji je održan uoči Majčinog dana. Pored unikatnih papirnatih srca, oslikavale su i staklene boce i bočice, koje su također dijelom završile na štandovima sajma, a dijelom kod samih korisnica.

Vrijedno i u dobrom raspoloženju korisnice se iz radionice u radionicu druže i potvrđuju naziv gore spomenutog projekta, a to je da starenje – koje je neminovno – treba proteći u dostojanstvu, čemu "Oazine" kreativne radionice zasigurno puno doprinose.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok