MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 08. 05. 2018.

Likovno-kreativne radionice za žene utorkom (IV/2018)

Cvijeće od krep-papiraCvijeće od krep-papiraU mjesecu travnju (aprilu) 2018. godine, a prema projektu "Dostojanstveno starenje – II" Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra održane su tri likovno-kreativne radionice od 18 do 20 sati, jedna ponedjeljkom i dvije utorkom (10, 16. i 17. IV.), a vodila ih je Ana Jeličić.

Zajedničkim prostorom i ovoga puta odzvanjao je veseli žamor korisnica, kojih je sveukupno bilo 32-ije. Kako je travanj proljetni mjesec, i radionicama su prevladavale proljetne teme, odnosno izrada cvijeće od raznobojnog krep-papira, štapića i ljepila, puno volje i još više mašte.

S radionice održane 10. IV.S radionice održane 10. IV.S radionice održane 17. IV.S radionice održane 17. IV.Lijepo izrađeni veseli cvjetići: božuri, irisi, ruže, tratinčice i tulipani ukrašavali su "Oazin" štand na sajmu povodom Dana planeta Zemlje i na kraju podijeljeni djeci.

Kako je travanj bio i mjesec u kojem se proslavljao Uskrs, kao i rođendan jedne od korisnica, na stolovima održanih radionica nije nedostajalo ni ukusnih delicija vrijednih ruku, ali ni dobrog raspoloženja, veselog ozračja, priča i šala – svega onoga što već ide uz potvrdu imena "Oazinog" projekta "Dostojanstveno starenje – II", koji je nažalost završen, ali "Oazine" likovno-kreativne radionice za žene neće biti prekinute. One će se i ubuduće održavati na – istom mjestu i u isto vrijeme.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok