MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 25. 05. 2017.

Druženje sa štićenicima "Baranjskog sunca"

Druženje po kružocima...Druženje po kružocima...U četvrtak, 25. V. 2017. godine, od 10 do 11 sati, u belomanastirskom Domu za starije i nemoćne osobe "Baranjsko sunce", a u sklopu "Oazinog" projekta "Prevencija socijalne isključenosti starijih osoba u Baranji", održano je još jedno druženje "Oazine" aktivistice Jelene Opačić-Matijević i "Oazinih" volonterki sa štićenicima Doma. U akciji su učestvovale tri volonterke: Berta Gubić, Donka Dvornić i Stela Stanojević.

Partija igre 'čovječe, ne ljuti se'Partija igre 'čovječe, ne ljuti se'Dan je bio toplo i sunčano pa je volonterke jedan dio prijatelja dočekao pred Domom, a oni zimogrozniji u dnevnom boravku. Formirali su se kružoci, od kojih je svaki čekao "svoju" volonterku da se nastave priče tamo gdje se prošli put stalo i da se ispričaju novosti iz Doma.

... i nastavak priča od prošlog puta... i nastavak priča od prošlog putaMlada volonterka Berta došla je odigrati posljednju ovoproljetnu partiju igre "čovječe, ne ljuti se" s domskom štićenicom Violetom i pozdraviti se s njom jer duže vrijeme neće biti u Belom Manastiru. Broj mlađih volontera sve je "tanji": počeli su sezonski poslovi i svi su otišli raditi na more jer u Baranji posla – nema.

U priči i šali predviđenih sat vremena druženja brzo je prošlo. Na kraju preostao je još pozdrav i – vidimo se opet.

Pročitano 740 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok