MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 23. 05. 2017.

Radni posjet Nene Radića

Neno Radić, inženjer računarstvaNeno Radić, inženjer računarstvaU utorak, 23. V. 2017. godine, "Oazu" je posjetio Neno Radić iz Višnjevca, rođen 1982. godine u Splitu, koji je nekoliko godina bio "Oazin" zaposlenik. Sve sadašnje "Oazine" zaposlenice obradovale su se njegovom dolasku i željele izmijeniti s njim koju "čašicu" razgovora uz kavu.

No, Nenu je čekao ozbiljan posao: trebalo je pregledati sve "Oazine" kompjutere te popraviti i podesi sve ono što na njima nije bilo dobro, potom instalirati različite programe, postaviti neke audiozapise na YouTube, uraditi određene stvari na "Oazinoj" web-stranici i slično.

Neno je, inače, po struci inženjer računarstva. Autor je "Oazine" web-stranice i web-stranice Lokalne akcijske grupe Baranja. U "Oazi" je bio na stručnom osposobljavanju od 9. VII. 2013. do 8. VII. 2014. godine, a potom je bio u punom radnom odnosu od 1. VIII. 2013. do 31. V. 2016. godine, radeći kroz razne projekte različite poslove, a cijelo vrijeme i kao voditelj "Oazinog" internet-kluba, što je podrazumijevalo održavanje hardverskog i softverskog dijela kompletne računalne opreme i grafičku pripremu svih potrebnih dokumenata.

Nakon tromjesečnog prekida, u "Oazi" je bio zaposlen i od 1. IX. 2016. do 28. II. 2017. na sličnom poslovima. Došavši u "Oazu" na jedan dan nakon skoro četveromjesečnog prekida, brzo se uklopio u sredinu kao da nikad i nije odlazio. Nažalost, trenutno je nezaposlen, ali se nada nekom poslu u struci.

Pročitano 652 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok