MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 11. 04. 2016.

Poziv na akciju "Prevencijom do zdravijeg života"

Arhivska slika iz 2013. godineArhivska slika iz 2013. godineU subotu, 16. IV. 2016. godine, od 9 do 13 sati, na belomanastirskom Trgu slobode održat će se volonterska akcija "Prevencijom do zdravijeg života". Akciju provode studenti Medicinskog fakulteta u Osijeku i liječnici volonteri. Studenti će besplatno mjeriti šećer u krvi i krvni tlak, a liječnici savjetovati građane o rizicima kojima se izlažu u odnosu na srčane bolesti i dijabetes.

Akciju organizira belomanastirska Mirovna grupa Oaza u partnerstvu s Udrugom osoba s alergijama i problemima disanja "Alerga" i Gradom Belim Manastirom. Akcija"Prevencijom do zdravijeg života" provodi se u sklopu "Oazinog" projekta "Naučimo volontirati", što ga financira Ministarstvo socijalne politike i mladih. O prethodnoj sličnoj akciji, održanoj 19. X. 2013. godine, može se pročitati ovdje.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok