MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 26. 12. 2015.

Likovno-kreativne radionice za žene ponedjeljkom (XI/2015)

Izrada lutaka od mljevene spužveIzrada lutaka od mljevene spužve(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U 11. mjesecu 2015. godine bilo je pet likovno-kreativnih radionica za žene ponedjeljkom, koje je vodila Jelena Opačić-Matijević. Na radionicama je bilo od devet do 13 korisnica. Na prvoj radionici izrađivale su se narukvice od gumica, u čemu su korisnice uživale jer je takva izrada puno jednostavnija i lakša nego izrada narukvica s prethodnih radionica.

A onda je za korisnice slijedilo iznenađenje: prave se lutke. Zapravo, voditeljica im je sašila lutke koje su one punile mljevenom spužvom, pravile im kosu od vune te oči i usta. Na radionicama u sljedećem (12) mjesecu korisnice će se vratiti u djetinjstvo i praviti odjeću za te lutke i oblačiti ih. A tako izrađene lutke završit će najvjerojatnije pod božićnim i novogodišnjim borovima i biti lijep poklon njihovim unukama ili drugim malim rođakama.

Pročitano 1046 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok