MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 22. 10. 2015.

Još jedan dogovor oko provedbe volonterske akcije

Gordana Jakopec, Vesna Nedić, Gordana Čepčik-Tkalec, Sandra Kušenić i Ivana PetricGordana Jakopec, Vesna Nedić, Gordana Čepčik-Tkalec, Sandra Kušenić i Ivana PetricU četvrtak, 22. X. 2015. godine, s početkom u 19 sati, u belomanastirskoj Nastavno-sportskoj dvorani održan je još jedan sastanak projektnog tima o provedbi zajedničke volonterske akcije "Prevencijom do zdravijeg života". Uime "Oaze" na sastanku je bila projekt-koordinatorica Vesna Nedić, a ispred "Alerge" bile su Gordana Jakopec, Gordana Čepčik-Tkalec, Sandra Kušenić, Ivana Petric i Mirela Kotromanović (nije na slici). Izvještaj s prethodnog sastanka može se pročitati ovdje.

Spomenuta volonterska akcija dio je projekt "Naučimo volontirati", kojega "Oaza" provodi u partnerstvu s Udrugom osoba s alergijama i problemima disanja "Alerga" i Gradom Belim Manastirom, a financira ga Ministarstvo socijalne politike i mladih.

Planirano je da se akcija održi subotom na belomanastirskom Trgu slobode kako bi što većem broju građana studenti medicine mogli izmjeriti šećer u krvi i krvi tlak, a liječnici dati savjete o rizicima kojima se građani izlažu ako rezultati tih mjerenja nisu u granicama normale. Baš zbog toga akcija će se odlagati sve dok meteorolozi ne najave lijepo i relativno toplo vrijeme.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok