MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 06. 10. 2015.

Dogovor oko provedbe volonterske akcije

Akcija 'Prevencijom do zdravijeg života'Akcija 'Prevencijom do zdravijeg života'U utorak, 6. X. 2015. godine, s početkom u 20 sati, održan je sastanak "Oazine" projekt-koordinatorice Vesne Nedić i s članicama "Alerge" dr. Mirjanom Marjanović, dr. Ksenijom Marjanović i Mirelom Kotromanović. Sastanak je održan u domaćoj atmosferi, a glavni povod bio je dogovor oko provedbe zajedničke volonterske akcije u sklopu projekta "Naučimo volontirati".

Taj projekt "Oaza" provodi u partnerstvu s Udrugom osoba s alergijama i problemima disanja "Alerga" i Gradom Belim Manastirom, a financira ga Ministarstvo socijalne politike i mladih.

Na sastanku je, nakon razmjene informacija o dosadašnjim aktivnostima gore spomenutog projekta, bilo najviše govora o organiziranju volonterske akcije "Prevencijom do zdravijeg života" sa studentima osječkog Medicinskog fakulteta. Nabrojani su svi resursi potrebni za provedbu te akcije, utvrđeno tko će što uraditi, kako će se obavijestiti javnost o akciji, kad će se akcija provesti, tko će angažirati studente medicine i liječnike volontere…

Akcija će se održati na belomanastirskom Trgu slobode s početkom u 10 sati, a datum će se naknadno odrediti. Na njoj će studenti medicine građanima mjeriti šećer u krvi i krvi tlak, a liječnici će građanima davati savjete o rizicima kojima se izlažu ako rezultati tih mjerenja nisu u granicama normale.

Pročitano 812 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok