MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 28. 07. 2015.

Dvadesetpeto druženje starijih osoba

Jadranka, Mirjana i AnaJadranka, Mirjana i AnaU utorak, 28. VII. 2015. godine, održano je dvadesetpeto druženje starijih osoba prema "Oazinom" projektu "Prevencija socijalne isključenosti starijih osoba Grada Belog Manastira". Taj projekt financira Ministarstvo socijalne politike i mladih, a druženje je organizirala "Oazina" aktivistica Ana Jeličić kod gospođe Mirjane Bošković u Branjinom Vrhu.

Mirjana živi sama u svom cvijećem i voćkama okruženom domu. Dane skraćuje gledanjem serija i drugih zanimljivih sadržaja na televiziji, no draža su joj druženja sa susjedom Jadrankom, koja je redovito posjećuje. Njih dvije, uz kavu i sok, dijele svakodnevne brige i poslove, kao i lijepe događaje vezane većinom uz djecu i unučad. Tako su i toga dana bile u razgovoru oko spremanja zimnice, koja je sada aktualna. Iako su već uhodani tandem, u svoje društvo rado prihvaćaju i druge susjede koje ponekad navrate.

Pročitano 798 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok