MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 02. 08. 2015.

Dostava besplatnih toplih obroka (VII/2015)

Topli obroci ugroženim BelomanastircimaTopli obroci ugroženim BelomanastircimaTokom mjeseca srpnja 2015. godine Mirovna grupa Oaza nastavila je pružati socijalnu uslugu dostavu besplatnih toplih obroka ugroženim osobama Grada Belog Manastira. Ta usluga, koju financiraju Ministarstvo socijalne politike i mladih i dijelom Grad Beli Manastir, obuhvaća 40-ero naših potrebitih sugrađana. Proteklog mjeseca ukupno je dostavljeno 920 obroka.

Obroci su stizali iz kuhinje Crvenog križa Osijek, gdje se trude – sukladno godišnjem dobu i mogućnostima – zadovoljiti korisnike. Hrana je prilagođena ovom toplom ljetnom vremenu i nadopunjena povrćem, voćem, jogurtom ili nekim osvježavajućim desertom, što naše korisnike posebno veseli.

Spisak osoba koje primaju tople obroke iz mjeseca u mjesec ponešto se mijenja, što je i razumljivo jer se radi o starijoj i bolesnijoj populacija, koja za vrijeme toplih i teških dana nerijetko završava po bolnicama ili udomiteljskim obiteljima. No, popis onih koji čekaju na red također je popriličan pa se broj od 40 korisnika začas popuni.

Pročitano 824 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok