MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 24. 07. 2015.

Zanimljivosti s "Oazine" burze odjeće i obuće

Dubravka Simendić kao dežurna teta u 'Oazinoj' burziDubravka Simendić kao dežurna teta u 'Oazinoj' burziU mjesecu lipnju (junu) 2015. godine "Oazina" burza zaprimila je veću donaciju odjeće i obuće velikih konfekcijskih brojeva, ali i za mlade osobe. Među svom tom robom našle su se i stvarčice za ukrašavanje kose: rajfovi, ukrasne gumice, gumice sa perlicama, marame, šnale. Desetogodišnja djevojčica koja često dolazi u "Oazin" internet-klub odmah je s vrata uočila sav taj šareniš i upitala dežurnu tetu smije li nešto od toga uzeti. Kako nije imala potreban podatak za izdatnicu, ponuđeno joj je da dođe sutra ujutro i izabere što želi. Kad tamo, za desetak minuta evo je nazad i sva ozarena viče: "Teta, evo imam što ste tražili!" "Pa kad je prije stigla kući i nazad", pomislila je dežurna.

Ispalo je da je, u strahu da netko drugi ne dobije ukrase za kosu, na brzinu pronašla majku u susjedstvu, uzela podatke i – trk nazad u Burzu! Dječje su želje odraslima često nevažne, ali ta je djevojčica već ranije bila u Burzi baš kod iste dežurne i "zapela" za drečavu novogodišnju haljinu i zelene cipele, koje su bile baš njen broj. Sigurno je željela da kod kuće pred ogledalom vidi sebe kao "veliku". Majka joj se bila ljutila, smatrajući da treba birati odjeću prikladnu za školu. Ipak su njene velike zelene okice isposlovale da dobije i toliko željenu haljinu i cipele.

Sjetivši se svega toga, dežurna joj je odobrila da uzme sve te ukrase za kosu, pod uvjetom da izaberu i potrebnu odjeću za školu. Bila je to baš zgodna prilika jer je Burza tog trenutka imala dosta prikladne odjeće i obuće za taj uzrast, a dežurna se baš potrudila da joj predloži boje i uskladi garderobu. Na kraju su obje bile zadovoljne: djevojčica odjećom i obućom za školu, a dežurna teta osjećajem koliko je lijepo nekoga usrećiti.

Pročitano 908 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok