MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 14. 06. 2015.

Odličan nastup "Oazinih" plesača u Osijeku

"Oazina" plesna grupa "Power Angels""Oazina" plesna grupa "Power Angels"(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U nedjelju, 14. VI. 2015. godine, u pratnji "Oazinih" aktivistica Stele Fabijan i Sanele Stanojević, "Oazina" plesna grupa "Power Angels" zaputila se u Osijek u novoizgrađenu nastavno-sportsku dvoranu Ugostiteljsko-turističke škole. Razlog odlaska bio je poziv njihove plesne trenerice Aleksandre Bolmanović da grupa nastupi na Godišnjoj plesnoj produkciji osječkog Plesnog studija Shine, koji je – s početkom u 20 sati – slavio svoj deseti, jubilarni rođendan, a program je bio sastavljen od čak 31 plesne izvedbe, među kojima je bila i ona "Oazinih" "Power Angelsa".

Na putu do Osijeka u autobusu je među mladim plesačima vladala velika trema, ali i neopisiv strah: bojali su se pogrešaka i nastupa u velikoj dvorani pred brojnom publikom. I zaista, gledatelji su se odazvali u velikom broju. U dvorani je, osim toga, vladala velika vrućina, a dodatno su atmosferu zagrijali plesači, šireći svoju ljubav prema plesu i prenoseći plesne ritmove na cijelu publiku. Dvorana je bila ispunjena zvukovima brzih i modernih pjesama, a nije nedostajalo ni ukrasa, balona, šarenih kostima, čak ni rođendanske torte… Divno je bilo pratiti različite plesne produkcije i mlade izvođače, među kojima je bilo čak i dvogodišnjaka, koji su u publici izmamili široke osmijehe i divljenje.

"Oazine" aktivistice s nestrpljenjem su čekale plesnu koreografiju pod rednim brojem 28, a to je bila izvedba "Oazinih" "Power Angelsa", kojima su cijelo vrijeme držale fige da sve ispadne baš onako kako su i uvježbali. Pljesak i povici gledatelja bili su gromoglasni, a publiku je posebno podigao na noge i kratki solo-nastup Zdravka Jovanovića, koji je izveo teške pokrete break dancea. Svojim nastupom "Angelsi" su oduševili sve, a posebno njihovu trenericu Aleksandru, koja je s njima naporno radila proteklih mjeseci, uvježbavajući plesne korake. Oduševili su i sami sebe jer su u kratkom vremenu, može se slobodno reći, postali pravi plesači, koji se znaju nositi s mnogobrojnom publikom i reflektorima.

Tako su "Oazini" rasplesani i energični "Power Angelsi" broj svojih nastupa povećali za jedan, a za svoju izvedbu na kraju su dobili i zahvalnicu od Plesnog studija Shine. Povratak u Beli Manastir u kasne noćne sate bio je prepun emocija i prepričavanja proteklih doživljaja i novih poznanstva, iako poneke plesače trema još nije bila napustila. Ipak, pjesma se orila sve do povratka kući. Na kraju preostaje nam da čestitamo hrabrim plesačima na trudu i savršenoj plesnoj izvedbi, koja ih je, nadamo se, ohrabrila za buduće nastupe kojih će biti – sve više.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok