MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 07. 03. 2015.

Spektakularni mjuzikl "Cigani" u Belom Manastiru

(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U predstavi glumi, pjeva i pleše - 48 glumica i glumacaU predstavi glumi, pjeva i pleše - 48 glumica i glumacaPovodom Osmog marta – Međunarodnog dana žena, Gradsko kazalište Beli Manastir ugostilo je u subotu, 7. III. 2015. godine, Amatersko pozorište "Branislav Nušić" iz Šida, koje je izvelo spektakularni mjuzikl "Cigani", rađen prema motivima poeme Aleksandra Sergejeviča Puškina. Adaptaciju teksta i režiju potpisuje Cvetin Aničić, čije je predstave belomanastirska publika imala prilike gledati posljednjih godina na belomanastirskom Festivalu kazališnog stvaralaštva.

Nakon što je isti režiser prije dvije godine šokirao i rasplakao belomanastirsku publiku predstavom "Želim da se oslobodim" o nasilju nad ženama, ovoga je puta 200-tinjak posjetitelja oduševio prekrasnim mjuziklom u kojem je glumilo – 48 glumaca. Nakon više od sat i pol pjesme, plesa i glume, publika je dugim pljeskom pozdravila šidske glumce. Posebno iznenađenje izmamio je sam Aničić, koji se pred naklon glumaca pojavio na pozornici i zajedno s njima otplesao poznatu romsku pjesmu "Cigani ljubljat pesnji".

U završnoj sceni učestvuje i režiser Cvetin AničićU završnoj sceni učestvuje i režiser Cvetin AničićAničićevu najnoviju režiju belomanastirska publika moći će odgledati već 28. III. 2015. godine, kad će biti premijerno prikazan "Dnevnik Anne Frank" u izvedbi Gradskog kazališta Beli Manastir. Ista predstava reprizirat će se sljedećeg dan, 29. III.

(Izvor: Gradsko kazalište)

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok