MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 04. 03. 2015.

Počele "Oazine" vježbe za kralježnicu

Besplatne vježbe za starije od 60 godinaBesplatne vježbe za starije od 60 godinaU srijedu, 4. III. 2015. godine, u belomanastirskoj Nastavno-sportskoj dvorani počele su "Oazine" vježbe za kralježnicu u sklopu projektu "Prevencija isključenosti starijih osoba Grada Belog Manastira", kojega financira Ministarstvo socijalne politike i mladih. Vježbe su besplatne za sve osobe iznad 60 godina. Održavaju se svaki ponedjeljak, srijedu i petak od 16-17 sati.

Vježbe drži "Oazina" zaposlenica fizioterapeutkinja Antonija Papak. Sve zainteresirane osobe za te vježbe mogu se prijaviti svaki radni dan u "Oazi" od 8-20 sati ili direktno doći u Nastavno-sportsku dvoranu u zakazano vrijeme: ponedjeljkom, srijedom i petkom od 16-17 sati.

Pročitano 1026 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok