MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 19. 09. 2013.

Svestrana umjetnica iz Sinja

Marija Cvrlje Radović i Vesna NedićMarija Cvrlje Radović i Vesna NedićSinjanka Marija Cvrlje Radović ne samo da je vrsna glumica, nego je i slobodna likovna umjetnica. Njene umjetničke slike mogu se vidjeti na Facebooku (ovdje), a u njeno glumačko umijeće mogli smo umjeriti na predstavi "Priča iz trgovačkog centra", koju je skupa sa Željkom Viculinom izvela u Belom Manastiru 14. IX. 2013. godine u sklopu Festivala dramskog stvaralaštva.

Na 53. festivalu hrvatskih kazališnih amatera i 9. međunarodnom festivalu ''Jadran 2013.'', koji su ove godine održani u Slavonskom Brodu i Starome Gradu, Marija Cvrlje Radović, drugu godinu zaredom, dobila je nagradu za najbolju žensku ulogu, ovaj put za ulogu puc frau Mare u spomenutoj predstavi Sinjskog pučkog kazališta.

Doznavši u razgovoru da se glumica već 42 godine amaterski bavi glumom, a inače je slobodna likovna umjetnica, "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić poklonila je njoj i njenom glumačkom partneru primjerak kataloga likovne izložbe "Baranjske bisernice", održane od 4. do 31. III. 2011. u Belom Manastiru.

Pročitano 1396 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok