MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 19. 09. 2013.

Likovno-kreativne radionice za žene utorkom

Svaka radionica je zanimljiva i drugačijaSvaka radionica je zanimljiva i drugačijaVeć nekoliko godina, svakog utorka, od 18 do 20 sati, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra održavaju se besplatne "Oazine" likovno-kreativne radionice za žene, koje vodi Ana Jeličić. Evo kako ona opisuje radionice održane u osmom mjesecu 2013. godine:

- U proteklom mjesecu kolovozu održane su četiri radionica. Interes za njih je velik jer je svaka zanimljiva i drugačija. Trudim se osmisliti tematski raznolike radionice, uvažavajući i sugestije samih korisnica. Tehnike i materijali su različiti, a time i ono što na njima napravimo. Većina s ljubavlju i pažnjom izrađenih predmeta – suvenira završava negdje van Baranje. Ovoga puta u Engleskoj i Belgiji, što nam je jako drago jer tako promoviramo naš kraj, a ujedno nam je to i poticaj za dalji rad i druženje.

- Naše korisnice se hvale da ih ovaj vid druženja opušta na najbolji mogući način. Na radionicama dobivaju podršku, savjet, lijepu riječ, nauče neku novu vještinu, kroz koju iskažu svoj skriveni talent. I tako smo svi zadovoljni, a cilj radionica je postignut.

Na slici: Ljubica Buha, Anastazija Kovač, Dragana Gašić, Elvira Hegeduš, Ana Jeličić (stoji), Savica Vujatović, Dragana Vranješ i Sabina Rončević

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok