MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 27. 07. 2013.

Formiran tim za program "Volontirajmo za zajednicu"

Sastanak svih aktivistica na programu 'Volontirajmo za zajednicu'Sastanak svih aktivistica na programu 'Volontirajmo za zajednicu'U subotu, 27. VII. 2013. godine, s početkom u 9 sati, u sjenici okruženoj adamima u belomanastirskoj Betonskoj ulici održan je prvi sastanak svih aktivista uključenih u program "Volontirajmo za zajednicu", koji financira Ministarstvo socijalne politike i mladih. Program od 1. VI. 2013. godine provodi Mirovna grupa Oaza u partnerstvu s Udrugom osoba s alergijama i problemima disanja "Alerga" i s Gradom Belim Manastirom. Jedna od aktivnosti programa je i formiranje programskog tima sastavljenog od članova "Oaze" i partnera na programu.

Sastanku su uime "Alerge" prisustvovale dr. med. Mirjana Marjanović, dr. med. Ksenija Marjanović, dr. med. Miroslava Kralj, Gordana Jakopec, Mirela Kotromanović, Ksenija Dimić i Marica Kramarić, a uime "Oaze" Vesna Nedić, Ana Jeličić, Dubravka Simendić i Stela Fabijan.

Dogovoreno je da će u programskom timu biti: Vesna Nedić, voditeljica programa, Ana Jeličić, asistentica na programu, Mirjana Marjanović, predsjednica "Alerge", i Gordana Jakopec, voditeljica dijela programa u kojem će sudjelovati članovi "Alerge". Tim će se sastajati jednom mjesečno.

Voditeljica programa Vesna Nedić napravila je akcijski plan za provedbu programa i predstavila ga prisutnima. U njemu su prikazane sve aktivnosti koje će se odvijati tokom 11 mjeseci, resursi koji su potrebni za njih, tko je zadužen za pojedine aktivnost, kao i rezultati koji se očekuju nakon provedenih aktivnosti.

Najviše je bilo govora o tri velike volonterske akcije koje će se provesti na području Grada Belog Manastira: "Zdrava jesen u Baranji", "Za čistiji Grad Beli Manastir" i "Sajam udruga Baranje".

Pročitano 1591 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok