MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 28. 10. 2008.

Zagrebačke "Novosti" o "Baranjskim motivima"

Na predstavljanju završetka i rezultata projekta "Premošćivanja - izgradnja održivih zajednica u područjima od posebne državne skrbi", koje su organizirali UNHCR i splitska Udruga Mi 14. X. 2008. godine u zagrebačkom Hotelu Esplanade, bio je i novinar zagrebačkog nedjeljnika "Novosti" Nenad Jovanović. On je u broju 461. od 17. X., preko cijele 3. stranice, objavio veliku reportažu s tog događaja pod naslovom "Projekt koji može ohrabriti izbjeglice da se vrate". Predstavljajući lokalne projekte koji su provedeni u 10 hrvatskih gradova i općina, osvrnuo se i na projekt Mirovne grupa Oaza i P.G.D.I.-ja:

"Žensko pitanje prisutno je i u projektu u Belom Manastiru čiji je nosilac Mirovna grupa Oaza u partnerstvu s udruženjem Projekt građanske demokratske inicijative (P.G.D.I.) i u suradnji sa srpskim, hrvatskim i mađarskim udruženjima žena. U okviru projekta 'Baranjski motivi', uz angažman stručnjakinje za zlatovez iz Slavonije, održane su radionice tradicionalnih rukotvorina na kojima su se žene obučavale u izradi suvenira prema srpskim, hrvatskim i mađarskim motivima, te su održane edukacije o osnovama poduzetništva i marketinga."

Uz članak objavljene su i dvije velike fotografije. Na drugoj su bili prikazani "suveniri iz Baranje".

Pročitano 999 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok