MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 28. 11. 2008.

"Oazine" instrukcije iz matematike

Sandra i njeni učeniciSandra i njeni učeniciInstrukcije iz matematike, koje u sklopu projekta "Naučimo pomagati" u prostorijama Mirovne grupe Oaza drži dipl. ing. Sandra Kušenić, do 22. XI. 2008. pohađao je 31 osnovnoškolac od 4. do 8. razreda (13 djevojčica i 18 dječaka), a održana su ukupno 52 sata. Jedan od polaznika instrukcija redovnu nastavu sluša na srpskom jeziku, jedan pohađa nastavu po posebnom programu, o stali pohađaju redovnu nastavu na hrvatskom jeziku.

Instrukcije iz matematike daju se od početka 10. mjeseca 2008. godine, a odvijaju se po dogovoru s učenicima. Projekt financira Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti. Davateljica instrukcija svaki se put s učenicima dogovara za sljedeći termin jer je njihov školski raspored prenatrpan i promjenjiv. Predavačica svake srijede i petka dežura u "Oazi" pa polaznici tim danima mogu slobodno doći u "Oazu" ako imaju nekih problema sa zadaćom iz matematike, što je nekolicina njih do sada i iskoristila.

Jednom su instrukcije održane i izvan dogovora zbog neočekivanog testa pa su djevojčice iz 6. razreda zatražile dodatne sate. Na instrukcijama vlada ugodna atmosfera, učenici su slobodni i pitaju sve što im nije jasno. Do sada se pokazalo da su bolje grupe s manje učenika jer im je tada pažnja usmjerenija na zadatke. Jedan učenik ima slomljenu desnu ruku pa za sada sluša samo usmene instrukcije.
Pročitano 848 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok