MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 16. 11. 2008.

Tragom pitanja : Parti u "Oazi"

Dječja zabava u "Oazi"Dječja zabava u "Oazi"U baranjskom izdanju "Slavonskog doma" od 14. XI. 2008. godine, u rubrici "Tragom pitanja", Belomanastirka Ivana Z. postavila je pitanje: Gdje se mališani u gradu mogu zabaviti? Na to pitanje odgovorila je novinarka Stana Nemet ovako:

- Svakog posljednjeg petka u mjesecu u Mirovnoj grupi Oaza održava se parti u sklopu projekta "Edukacijom protiv ovisnosti" koji financira Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti, saznajemo u Mirovnoj grupi Oaza. Veseli je to završetak mjeseca za svu djecu koja dvaput tjedno, svakog ponedjeljka i petka od 18 do 20 sati, sudjeluju na kreativnim radionicama.

U sklopu projekta organiziraju se i edukacije koje upozoravaju na štetnu ovisnost o alkoholu, duhanu i drogi. Prije svakog partija, s mališanima o štetnosti razgovaraju psihologinja, djelatnici policije te liječnica belomanastirske Hitne pomoći. Dvadesetak mališana osnovnoškolske dobi nakon predavanja oko 19 sati počinje svoj parti pod budnim okom voditeljica Mirovne grupe Oaza. Mali veseljaci na partiju ostanu do 21 sat, gdje uz picu, sokiće i razne grickalice, ugodno provedu vrijeme plešući uz muziku po svom izboru.
Uz odgovor objavljena je i slika s partija posvećenog Noći vještica te anketa u kojoj su mališani odgovarali na pitanje "Idete li na parti sa svojim vršnjacima?" Četiri odgovora na to pitanje objavljena su pod naslovom "Mali Belomanastirci partijaju u 'Oazi'":

- Anja Nemet, 11 godine, Beli Manastir: Volim otići na parti u Mirovnu grupu Oaza jer ondje uvijek plešemo i družimo se.
- Sandra Momčilović, 11 godina, Beli Manastir: Nakon predavanja u "Oazi" uživamo u muzici. Mislim da bi trebalo biti više aktivnosti za nas mlade.
- Nikola Dvornić, 11 godina, Popovac: Ne posjećujem partije jer ih kod nas u mjestu nema. Voli bih kad bismo ih imali.
- Ekatarina Bekić, 8 godina, Beli Manastir: Volim ići na radionice koje organizira "Oaza". Tamo dolazi puno prijatelja.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok