MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 23. 11. 2008.

Godišnja skupština Ženske mreže Hrvatske

Žena ima višeŽena ima višeU petak i subotu, 14. i 15. XI. 2008. godine, u Zagrebu je održana godišnja skupština Ženske mreže Hrvatske (ŽMH), u koju je učlanjeno 35 ženskih organizacija, a među njima i Mirovna grupa Oaza Beli Manastir. Na skupštini su bile predstavnice 19 članica, dok su njih 7 svoje vjerodajnice predale nekoj od prisutnih predstavnica drugih organizacija. "Oazina" predstavnica na godišnjoj skupštini bila je Ana Jeličić.

Skupštinu je otvorila Bojana Genov, dosadašnja koordinatorica ŽMH. U radno predsjedništvo izabrane su Mira Jovanović Ličina kao predsjednica te Đurđica Kolarec kao zapisničarka i Mirjana Kučer kao članica. Nakon izvršene revizije članstva radi utvrđivanja kvoruma, Bojana Genov je podnijela financijski i narativni izvještaj, koji su usvojeni.

Bojana Genov je podnijela ostavku na funkciju koordinatorice prije isteka mandata pa je - nakon duge i iscrpne rasprave - izabrano novo tijelo koje će upravljati odnosno koordinirati Ženskom mrežom Hrvatske. To tijelo je koordinacijski tim od pet članica: Đurđica Kolarec, Sanja Juras, Nela Pamuković, Bojana Genov i Mirjana Kučer. Također su razriješene i dosadašnje regionalne i tematske koordinatorice.

Potom je donesen plan rada za sljedeći period, a izmijenjeni su i neki dokumenti da bi se u njih ugradile promjene do kojih je došlo.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok