MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 11. 02. 2013.

Priprema učiteljica za provođenje "Oazinog" projekta

Učiteljice razredne nastave u belomanastirskoj osnovnoj školiUčiteljice razredne nastave u belomanastirskoj osnovnoj školiU ponedjeljak, 11. II. 2013. godine, u belomanastirskoj Osnovnoj školi "Dr. Franjo Tuđman" održana je pripremna radionica za učiteljice razredne nastave koje će u svojim razrednim odjelima provoditi radionice o nenasilnoj komunikaciji u sklopu "Oazinog" projekta "Edukacijom do nenasilne komunikacije". Projekt financira Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta.

Na pripremnoj radionici bile su učiteljice svih odjela (12) od prvog do četvrtog razreda: Marija Albert, Ljerka Đerfi, Mirela Elveđi, Andrea Lendrec, Melita Lesić, Valentina Lesić, Smiljana Mihajlović, Mirta Pilić, Danica Popović, Vesna Rakić, Ivana Salonja i Lidija Šumiga.

Radionicu je vodila Sofija Petrović, također učiteljica, ali u Područnoj školi u Karancu i članica "Oazinog" stručnog tima za provođenje spomenutog projekta. Ona je učiteljice upoznala sa sadržajem radionica o nenasilnoj komunikaciji i ukratko ih podsjetila na pravila kako se takve radionice provode. U svakom razrednom odjelu održat će se po četiri radionice i to jednom mjesečno. Učiteljicama su podijeljen i svi potrebni materijali za rad, koje je pripremio "Oazin" stručni tim.

Pročitano 1893 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok