MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 07. 02. 2013.

Prezentacija "Oazinog" projekta u Osnovnoj školi u B. Manastiru

Belomanastirska osnovna školaBelomanastirska osnovna školaVesna Nedić, projekt-koordinatorica Mirovne grupe Oaza, prezentirala je u belomanastirskoj Osnovnoj školi "Dr. Franjo Tuđman" projekt "Edukacijom do nenasilne komunikacije", koji financira Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta. Prezentaciji su prisustvovale sve učiteljice razredne nastave i školska pedagoginja Adriana Traic Horvat.

Projekt je namijenjen osnovnoškolskoj djeci, a planirano je da se provodi na dvije lokacije, u zajedničkom prostoru Društvenog centra svakog petka od 18-20 sati te u nižim razredima Osnovne škole. Ciljevi projekta su da se učenici usmjere na razvijanje multikulturalnosti, tolerancije, ljudskih prava i nenasilnog rješavanja sukoba, da se smanji nasilje među njima i da se naprave modeli radionica koje će se provoditi s učenicima.

Još 28. XI. 2012. godine "Oaza" je formirala stručni tim potreban za provođenje aktivnosti toga projekta. Taj tim sastoji se od voditeljice projekta, četiri "Oazine" aktivistice i trenerice – vanjske suradnice Sofije Petrović, učiteljice razredne nastave u Područnoj školi Karanac. Tom timu sada će se pridružit i učiteljice Osnovne škole.

Pročitano 1456 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok