MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 30. 12. 2012.

Dječje radionice o nenasilnoj komunikaciji

Utvrđivanje pravila ponašanja na radionicamaUtvrđivanje pravila ponašanja na radionicamaU mjesecu prosincu (decembru) 2012. godine u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra započela je provedba dječjih radionica o nenasilnoj komunikaciji u sklopu projekta "Edukacijom do nenasilne komunikacije", kojega financira Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta. Predviđeno je da će se radionice održavati petkom od 18 do 20 sati, dakle u terminu u kom su se i dosada održavale dječje radionice.

Prva radionica pod nazivom "Ja i kako me drugi vide" održana je 7. XII. 2012. i na njoj je učestvovalo sedmero djece. Cilj te radionice bio je da djeca razviju pozitivnu sliku o sebi.

Utvrđena i zapisana pravila ponašanjaUtvrđena i zapisana pravila ponašanjaKako je to bila prva u nizu radionica toga tipa, djeca su prvo donijela pravila ponašanja, koja su zapisana i zalijepljena na zid kako bi ih se i ubuduće mogli pridržavati. U procesu evaluacije svi učesnici zaokružili su smješka i tako izrazili svoje zadovoljstvo provedenom radionicom.

U sljedeća dva termina (14. i 21. XII.) radionice nisu održane zbog malog broja učesnika. Razlog malog odaziva u prvom terminu bila je kazališna predstava za djecu, a u drugom pomicanje folklorne probe na isti termin. Za učesnike tih radionica "Oaza" je pripremila i novogodišnje paketiće, od kojih su neki podijeljeni, a drugi će biti uručeni na sljedećoj radionici.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok