MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 30. 09. 2022.

Dječja radionica petkom

Na radionici su bili Dorotea i ReljaNa radionici su bili Dorotea i ReljaU petak, 30.9.2022. godine, na "Oazinoj" dječjoj radionici, koja je započela u 17 sati, izrađivali su se šareni leptiri koji pomoću slamčica mašu krilima. Radionica se odvila u "Oazinom" dnevnom boravku, a prisustvovali su Dorotea i Relja.

Leptiri su se izrađivali na način da su djeca prvo nacrtala oblik koji žele. Nakon što su izrezali oblik, svoje leptire su ukrasili bojicama, flomasterima i markerima. Poslije kreativnog dijela na red je došlo postavljanje slamčica kako bi leptir mogao "mahati" svojim šarenim krilima. Leptire su izrađivale i voditeljice radionice Sandra i Dragana. Prije nego što su Dorotea i Relja morali ići kući stigli su napraviti i neke crteže po svojim željama i idejama.

Dječje radionice se provode u sklopu projekta pod nazivom "Dječji kutak zabave kroz učenje" koji financira Grad Beli Manastir.

Izrađivali su se leptiri s mahajućim krilimaIzrađivali su se leptiri s mahajućim krilima

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok