MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 11. 03. 2023.

Predstavljanje knjige Nine Savić

Na predstavljanju je sudjelovala 'Oazina' aktivistica AnaNa predstavljanju je sudjelovala 'Oazina' aktivistica AnaU subotu, 11.3.2023. godine, s početkom u 18 sati, u Etnološkom centru baranjske baštine  održano je predstavljanje knjige Nine Savić, pedagoginje Gimnazije Beli Manastir, inače i profesorice talijanskog jezika i književnosti.

Knjiga pod nazivom "Nesretni slučaj na staroj Dravi" zapravo je zbirka međusobno povezanih  pripovijedaka i njeno prvo samostalno izdanje. Knjigu, kao i samu autoricu, na zanimljiv i osebujan način predstavio je profesor Danijel Jelaš.

Nakon uspješne promocije, koja je bila u organizaciji Folklornog ansambla "Čuvari tradicije baranjskih Srba", uslijedila je prodaja knjige, kao i druženje s autoricom uz prikladnu zakusku u kojoj je, pored organizatora, fritulama i kroštulama sudjelovala i sama autorica i tako, po riječima "Oazine" aktivistice Ane, Baranjcima donijela dašak dalmatinske atmosfere.

Bila je to jedna lijepo, ugodno provedena večer.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok