MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 12. 08. 2022.

Posjet kinu

Prvo kino...Prvo kino...U petak, 12.8.2022. godine, "Oaza" je svoje korisnice vodila u kino na projekciju španjolskog  filma "Svi znaju sve", u sklopu Revije Europskog filma '22, koja se održava u Belom Manastiru od 9. do 13.8.2022. godine. Revija filmova, u organizaciji Foto-kino kluba "Baranja-film" i Centra za kulturu Grada Belog Manastira, svojim posjetiteljem nudi velik izbor izvanrednih filmova tako da se nije bilo lako odlučiti koji film pogledati.

"Oazin" odabir spomenutog filma, triler iranskog režisera Asghara Farhadia, s Penelope Cruz u glavnoj ulozi, radnjom koja se odvija u Španjolskoj i vječitom temom obiteljskih odnosa punih tenzija i tajni, prema reakcijama korisnica, bio je, rekli bismo, pun pogodak.

...a onda druženje...a onda druženje

Rasprava, na svima nam poznatu temu, nastavljena je i u Galeriji No. 1, "Kod Ise", gdje su korisnice Jadranka, Jelisavka, Vida, Klara, Sanja i Savica, zajedno s Draganom i Anom, uz sok, kavu i sladoled nastavile ugodno druženje.

Ova prijatna večer, čiju reprizu svi očekujemo, provedena je kroz program "Dostojanstveno starenje", Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, ujedno je bila i  lijep početak produženog vikenda.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok