MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 18. 05. 2022.

Vesnino obilježavanje odlaska u penziju

Vesna zajedno s kolegicama...Vesna zajedno s kolegicama...Ovi dani puni su raznih događanja, a među njima izdvaja se jedan za "Oazu" poseban.

U srijedu, 18.5.2022. godine, u prelijepom i ugodnom prostoru Svečane sale Iris, koja djeluje u sklopu Sportsko-rekreacijskog centra Kneževi Vinogradi, Vesna Nedić, bivša "Oazina" direktorica, pripremila je druženje i ručak s kolegicama, partnerima i suradnicima povodom jednog važnog životnog događaja – odlaska u mirovinu ili, bolje reći, penziju. Da. Bolje reći penziju jer ova vitalna, aktivna žena neće moći, niti treba, mirovati, već svoje veliko, dragocjeno, dugogodišnje iskustvo na nevladinoj sceni prenijeti mlađim naraštajima za daljnji uspješan rad i opstanak "Oaze" za koju je ona itekako puno dala – truda, vremena i znanja. Za sve to joj od srca jedno veliko hvala!

...suradnicima i partnerima...suradnicima i partnerima

I živjela mirovina, penzija – bez tenzija!

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok