MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 22. 12. 2021.

Završni radovi "Ekopatrole"

Dječje ekološke porukeDječje ekološke poruke"Ekopatrola" je ekološki projekt za djecu o kojem smo pisali više puta.

Djeca su do sada uradila mnogo – patrolirali su gradom i fotografirali dobre i loše ekološke primjere (ovdje). Čak su imali zadatak da svoja zapažanja bilježe i kada nisu u "Oazi". Nakon prikupljenih fotografija, izrađene su poruke na daskama za stanovnike i posjetitelje Belog Manastira (ovdje).

Za kraj, ništa bez volontera jer trebalo je daske s porukama pričvrstiti na stupčiće i premazati ih zaštitnim premazom kako bi duže izdržale vani. Budući da to nije posao za manju djecu, pričvršćivanje i premazivanje je odradio "Oazin" volonter Ozren. Poruke će biti postavljene negdje u Belom Manastiru, čim se dobije odobrenje komunalnog redara.

Djeca koja su željela dobila su sve prikupljene fotografije i na osnovu njih i svojih zapažanja napravila su četiri prezentacije koje su zanimljive i poučne, svaka na svoj način. Svaku od četiri prezentacije možete vidjeti klikom na ime djeteta koje ju je napravilo: Dorotea, Iris Aurora, Matko i Ognjen.

Projekt "Ekopatrola" financira Grad Beli Manastir. Na projekti su radile "Oazine" zaposlenice Ana, Katarina i Sandra.

...a zatim premazati zaštitnim premazom...a zatim premazati zaštitnim premazomDaske je prvo trebalo pričvrstiti na stupčiće...Daske je prvo trebalo pričvrstiti na stupčiće...

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok