MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 01. 10. 2021.

Ekopatrola patrolirala Belim Manastirom

Ekopolicija na zadatkuEkopolicija na zadatkuU petak, 1. X. 2021. godine, s početkom u 17 sati, održala se još jedna, ovoga puta malo drugačija, ekološka radionica za djecu.

Plastika u plastikuPlastika u plastikuNa ovoj radionici izašlo se na teren. Ekopatrola, koju su činili dvoje osnovnoškolske djece Dorotea i Matko u pratnji s "Oazinim" zaposlenicam Katarinom i Sandrom, krenula je u izvidnicu ulicama Belog Manastira.

Dorotea i Matko bili su ekopolicija koja je primjećivala dobre i loše primjere ponašanja građana prema okolišu u našem gradu. Fotografirali su ono što smatraju dobrim, ali i ono što smatraju lošim.

Ekopatroliranje nastavlja se i ovoga petka, 8. X. 2021. godine, s početkom u 17 sati. Pozivamo svu zainteresiranu djecu osnovnoškolskog uzrasta da nam se pridruže kako bi i oni sudjelovali u stvaranju dobre ekološke slike grada Belog Manastira.

Ekološke radionice za djecu odvijaju se u sklopu projekta "Ekopatrola" koji financira Grad Beli Manastir.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok