MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 25. 02. 2021.

"Dostojanstveno starenje": Sastanak programskog tima

Vesna Nedić, Katarina Gaćina, Ana Jeličić, Sandra KušenićVesna Nedić, Katarina Gaćina, Ana Jeličić, Sandra KušenićU četvrtak, 25. II. 2021. godine, s početkom u 13 sati održan je online-sastanak programskog tima programa "Dostojanstveno starenje". Sastanku su prisustvovale voditeljica programa Sandra Kušenić te suradnice na programu Katarina Gaćina, Ana Jeličić i Vesna Nedić.

Razgovarale su o provedenim i nadolazećim aktivnostima prema predviđenom akcijskom planu. Akcija provedena u utorak, 23. II., o kojoj smo pisali ovdje, uvedena je  pod aktivnost "Šetnja parkovima grada Belog Manastira". Članice tima složile su se da je akcija bila dobro organizirana i dobro posjećena, čemu je sigurno doprinijelo i sunčano i toplo vrijeme.

Razgovor se nastavio o organizaciji nadolazećih kreativnih radionica, u trenutno mogućim uvjetima, kao i o kupovini materijala za njih. Jedna od predviđenih aktivnosti koja treba započeti u što skorije vrijeme jest pružanje besplatne pravne pomoći u partnerstvu s Centrom za mir, nenasilje i ljudska prava iz Osijeka.

Sljedeća u nizu od aktivnosti bit će pronalaženje i kontaktiranje stručne osobe koja bi sudjelovala u izradi brošure o zdravoj prehrani osoba starije životne dobi.

U završnom dijelu sastanka razgovaralo se o podnesenim projektnim prijedlozima na natječaj za udruge Grada Belog Manastira, kao i o teškoćama u provedbi programa u uvjetima nametnutim epidemijom koronavirusa.  

Pročitano 73 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok