MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 23. 05. 2020.

Najava 19. Kulinijade u Jagodnjaku

Arhivski snimak: Kulinijada 2015. godineArhivski snimak: Kulinijada 2015. godineKako javlja BaranjaMedija na svojoj FB-stranici, ovogodišnja, 19. po redu Kulinijada u Jagodnjaku održat će se na Spasovo, 28. V. 2020. godine (četvrtak), pod posebnim uvjetima zbog pandemije koronavirusa. Bit će zatvorenog tipa, a ulaz u novoizgrađeni vatrogasni dom u Jagodnjaku, gdje će se sve i održavati, bit će moguć isključivo s pozivnicom.

Svoje kuline takmičari trebaju predati u hermetički zatvorenim vrećicama u kuhinji Općine Jagodnjak, Ulica Borisa Kidriča 100, uz obavezno pridržavanje propisanih protuepidemijskih mjera (nošenje maske i rukavica te pridržavanje socijalne distance). Kulini će se primati u ponedjeljak i utorak, 25. i 26. V. 2020. godine, od 10 do 17 sati, te 27. V. od 10 do 12 sati.

Planirano je da se srebrne i brončane medalje nakon ocjenjivanja šalju poštom, a zlatne će biti dodijeljene na samoj svečanosti.

Inače, velika kulturno-turistička manifestacija pod imenom Kulinijada organizira se u sklopu obilježavanja Dana Općine Jagodnjak. Na njoj se okuplja velik broj proizvođača kulina iz Baranje i Slavonije te susjednih zemalja. Prošle godine bilo ih je čak 130.

Na FB-stranici BaranjaMedije mogu se pronaći i poveznice na šest fotoalbuma s čak 833 fotografije, koje su snimljene na Danima Općine Jagodnjak 2019. godine i na 18. kulinijadi.

(Izvor: FB BaranjaMedije)

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok