MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 10. 03. 2022.

Potpisivanje ugovora u Petlovcu i Jagodnjaku

Potpisivanje ugovora u Petlovcu...Potpisivanje ugovora u Petlovcu...

U srijedu, 9.3.2022. godine, u prostorijama Općine Petlovac, "Oazina" direktorica Sandra Kušenić potpisala je ugovor o financiranju projekta "Općina Petlovac u 'Baranjskom leksikonu'". Projekt je odobren u sklopu Javnog natječaja za sufinanciranje projekata / programa udruga na području Općine Petlovac za 2022. godinu. Vrijednost projekta iznosi 1.000,00 kuna.

...i Jagodnjaku...i Jagodnjaku

 U četvrtak, 10.3.2022. godine, u prostorijama Općine Jagodnjak, potpisan je ugovor o financiranju projekta "Općina Jagodnjak u 'Baranjskom leksikonu'". Projekt je odobren u okviru Javnog natječaja za financiranje programa i projekata udruga od interesa za opće dobro na području Općine Jagodnjak u 2022. godini. Ugovor u vrijednosti 3.000,00 kuna potpisala je "Oazina" direktorica Sandra Kušenić.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok