MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 27. 01. 2020.

"Nova znanja – nove prilike", početna konferencija

Logo projektaLogo projektaU srijedu, 29. I. 2020. godine, s početkom u 12 sati, u Kongresnoj dvorani Bauer Hotela Lav u Vukovaru, Ulica J. J. Strossmayera 18, održat će se početna konferencija projekta "Nova znanja – nove prilike" iz poziva "Podrška socijalnom uključivanju i poticanju zapošljavanja marginaliziranih skupina".

Projekt je financiran sredstvima Europske Unije iz Europskog socijalnog fonda u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. Ukupna vrijednost projekta je 833.317,89 kuna i financiran je u stopostotnom iznosu iz spomenutog fonda.

Projekt provodi Udruga žena Vukovar u partnerstvu s Mirovnom grupom Oaza Beli Manastir, Centrom za podršku i razvoj civilnog društva Delfin iz Pakraca i udrugom "S.O.S – savjetovanje, osnaživanje, suradnja" iz Virovitice.

Projekt "Nova znanja – nove prilike" provodit će se kroz sedam elementa:

* 1. Informiranje i motiviranje ciljane skupine (dugotrajno nezaposlenih),
* 2. Provedba verificiranih programa učilišta,
* 3. Provedba edukacija i radionica za stručnjake iz OCD-a koji rade s nezaposlenima,
* 4. Razvoj i provedba ciljanih edukacija za unapređenje mekih vještina i socijalno uključivanje dugotrajno nezaposlenih osoba,
* 5. Oprema,
* V. Promidžba i vidljivost,
* PM. Upravljanje projektom i administracija.

Opći cilj projekta je osigurati bolju socijalnu uključenost i zapošljivost dugotrajno nezaposlenih osoba provedbom ciljanih edukacija, a istovremeno jačati kapacitete stručnjaka koji rade s dugotrajno nezaposlenima.

Projekt "Nova znanja – nove prilike" odobren je iz poziva "Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina" UP.02.1.1.06., a financira se sredstvima Europske Unije u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.–2020. iz sredstava Europskog socijalnog fonda u stopostotnom iznosu.

PromomaterijalPromomaterijal

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok