MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 24. 10. 2019.

Snimanje priloga o projektu "Nasilje baš nije fer"

Sandra Kušenić, Stana Nemet i Vesna NedićSandra Kušenić, Stana Nemet i Vesna NedićU četvrtak, 24. X. 2019. godine, s početkom u 11 sati, novinarka Stana Nemet s belomanastirskog Radija Banska kosa snimila je u "Oazinom" uredu u belomanastirskom Društvenom centru razgovor s "Oazinom" projekt-koordinatoricom Vesnom Nedić i "Oazinom" zaposlenicom Sandrom Kušenić. Razgovor će biti emitiran u stalnoj emisiji "Školska klupa" u subotu, 26. X. 2019. godine, s početkom u 11 sati, na frekvenciji od 96,9 mHz.

Tema razgovora bio je "Oazin" projekt "Nasilje baš nije fer", koji se provodi kroz radionice u nižim razredima Osnovne škole Darda i Područne škole Mece. Taj projekt financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Projekt-koordinatorica Vesna Nedić govorila je o dosadašnjoj provedbi tog projekta, dok je Sandra Kušenić govorila o do sada provedenim radionicama te o "Oazinim" zabavnim radionicama za djecu koje se održavaju svakog petka od 18 do 20 sati. Te radionice će se nastaviti održavati svaki petak, a o detaljima poslušajte u emisiji na Radiju Banska kosa.

Pročitano 211 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok