MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 06. 12. 2018.

Donacija Jasminke Zucić i Suzane Stojković "Oazinoj" burzi

Velika donacija dječje odjeće i obuće iz OsijekaVelika donacija dječje odjeće i obuće iz OsijekaU četvrtak, 6. XII. 2018. godine, iz Osijeka je u "Oazinu" burzu stigla velika donacija uglavnom dječje odjeće i obuće. Skupila ju je i u Burzu donijela Jasminka Zucić iz Josipovca, zaposlena u Bolničkoj ljekarni Kliničkog bolničkog centra (KBC) Osijek, uz pomoć Suzane Stojković iz Darde, također zaposlene u KBC-u Osijek.

I gospođa Jasminka je Baranjka, djevojačkog prezimena Lukić. Do 1991. godine živjela je u Belom Manastiru, gdje joj i danas žive roditelji. Na Facebooku je vidjela poziv "Oazine" burze upućen potencijalnim donatorima pa su se ona i gospođa Suzana organizirale te su među svojim prijateljicama i poznanicama iz Osijeka te kolegicama s posla povele akciju da skupe što više robe za "Oazinu" burzu.

Mirovna grupa Oaza zahvaljuje donatoricama na vrijednoj robi, koja je vrlo brzo podijeljena "Oazinim" korisnicama i korisnicima kojima je takva pomoć potrebna.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok