MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 29. 11. 2018.

Anine likovno-kreativne radionice za žene (XI/2018)

'Oazine' kreativke: Mara Bodlović, Jadranka Kuduz i Rožika Budimir'Oazine' kreativke: Mara Bodlović, Jadranka Kuduz i Rožika Budimir(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U mjesecu studenom 2018. godine, a prema projektu "Dostojanstveno starenje III" Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra održane su tri likovno-kreativne radionice pod vodstvom Ane Jeličić ponedjeljkom i utorkom od 18 do 20 sati (19, 20. i 26. XI), na kojima je bilo 9, 10 i 8 (ukupno 27) korisnica.

U utorak, 27. XI., radionice nije bilo jer je tada održana izvanredna sjednica Skupštine Mirovne grupe Oaza (vidjeti ovdje).

Na radionicama su korisnice s velikim zanimanjem upijale sve što je voditeljica pokazivala. A radilo se oslikavanje stakla, odnosno staklenih tegli, koje će najvjerojatnije završiti kao poklon "Oazinim" starim i nemoćnim korisnicima za nadolazeće blagdane. Pored toga izrađivao se i nakit prikladan za ovo hladnije vrijeme od trakica i raznobojnih vunenih pompona (ili kako Baranjci kažu: vunenih gombica) i to za sebe ili svoje najbliže. Radilo se s voljom, što se odrazilo i na radove, koji se mogu vidjeti na fotografiji, a i na "Oazinim" kreativkama koje su se njima okitile.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok