MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 30. 07. 2018.

Potpisan ugovor za jednokratnu podršku

Vesna Nedić potpisuje ugovorVesna Nedić potpisuje ugovorU ponedjeljak, 30. VII. 2018. godine, dopisnim putem, "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić potpisala je ugovor vrijedan 40.000 kuna s Ministarstvom za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku za projekt "Opremanje prostora i jačanje kapaciteta udruge – za nove dnevne aktivnosti osoba treće životne dobi" (o tom projektu vidjeti i ovdje).

Iz samog naslova projekta vidi se da će se kroz njega financirati opremanje "Oazinog" prostora namijenjenog za dnevne aktivnosti. Preuređivat će se dosadašnja informatička učionica, rastavit će se kompjuteri koji su bili u njoj (10 komada, od kojih jedan ne radi), okrečiti prostorija, kupiti novi namještaj primjeren za dnevne aktivnosti osoba treće životne dobi...

Kroz projekt će se i educirati zaposlenici koji će raditi na tom projektu kako bi "Oaza" unaprijedila postojeće i razvila nove socijalne usluge namijenjene korisnicima treće životne dobi.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok