MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 16. 06. 2018.

Manifestacija "Lipanj u Petlovcu"

UŽ 'Sretne i spretne' na izložbi u PetlovcuUŽ 'Sretne i spretne' na izložbi u PetlovcuU subotu, 16. VI. 2018. godine, s početkom u 15 sati, u mjesnom Domu kulture i na Sportskom igralištu, a u sklopu manifestacije "Lipanj u Petlovcu", održane su izložba kolača i ručnih radova u organizaciji Udruge žena "Fijolice" te smotra folklora "Lipanjske note" u organizaciji Udruge "Tradicijom za budućnost".

Ručni radovi iz JagodnjakaRučni radovi iz Jagodnjaka'Sretne i spretne' imaju što pokazati...'Sretne i spretne' imaju što pokazati...Izložbu kolača i ručnih radova otvorila je Lidija Vuk, predsjednica Udruge žena "Fijolice", a sudjelovale su još i Udruga žena "Sretne i spretne" iz Jagodnjaka, Udruga umirovljenika Općine Petlovac, Udruga mladih za njegovanje običaja Mađara "Novi Bezdan", Kulturno-umjetnička udruga – Novi Bezdan te Udruženje žena "Brežanke" iz Bačkog Brega.

... a tek kolači!... a tek kolači!Na smotri folklora "Lipanjske note" sudjelovali su svi najavljeni KUD-ovi (vidjeti ovdje), uključujući i Konjički klub "Baranjsko biserje" koja se smotri pridružila prikazom svatovskih zaprega. Manifestacija je završila zabavom uz Tamburaški sastav "Veritas".

(Foto: Facebook 'Sretne i spretne')

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok