MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 24. 03. 2018.

Uskršnji sajam u Belom Manastiru

'Oazin' štand: Jelena Opačić-Matijević i Jadranka Kuduz'Oazin' štand: Jelena Opačić-Matijević i Jadranka Kuduz(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U subotu, 24. III. 2018. godine, s početkom u 10 sati, na belomanastirskom Trgu slobode održan je uskršnji sajam s prigodnim dječjim programom. Sajam je organizirala Turistička zajednica Baranje pod pokroviteljstvom Grada Belog Manastira. Na sajmu je svoj štand imala i Mirovna grupa Oaza, na kome je dežurala Jelena Opačić-Matijević i na kome su bili izloženi suveniri i rukotvorine s "Oazinih" likovno-kreativnih radionica.

Prigodni program za djecu sastojao se od traženja skrivenih uskršnjih jaja, druženja s motozečevima uz iznenađenja te od koncerta za djecu.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok