MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 14. 02. 2018.

Druženje sa štićenicima Staračkog doma

Ja sam na potezu...Ja sam na potezu...U srijedu, 14. II. 2018. godine, od 16 do 17 sati, u Domu za starije i nemoćne osobe Beli Manastir, a u sklopu "Oazinog" projekta "Dostojanstveno starenje – II", održano je druženje sa štićenicima toga Doma. U akciji su učestvovale "Oazine" aktivistice Stela Fabijan i Jelena Opačić-Matijević te volonterke: Berta Gubić, Mara Bodlović, Margita Relić i Stela Stanojević.

Ekipa za kartanjeEkipa za kartanjeMi se ne ljutimo...Mi se ne ljutimo...U domskom dnevnom boravku "Oazine" volonterke dočekali su već poznati štićenici, koji su ih nestrpljivo čekali za svojim stolovima. Igralo se uglavnom "čovječe, ne ljuti se", a za jednim stolom igrale su se i karte. Druženje je proteklo u ugodnoj atmosferi, a prvi put se dogodilo da se jedna osoba naljutila igrajući "čovječe, ne ljuti se" te je napustila igru.Turnirska dvorana za 'čovječe, ne ljuti se' i kartanjeTurnirska dvorana za 'čovječe, ne ljuti se' i kartanje

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok